Gästebuch / Bewertungen

 

Ich freue mich über jeden Eintrag in meinem Gästebuch. Gerne darfst du hier auch deine Produktbewertung abgeben.

Kommentare: 9
  • #9

    Kind (Montag, 15 Februar 2016 13:14)

    Super schöne Seite - werde euch heute weiter empfehlen :-D

  • #8

    D.K. (Dienstag, 29 Dezember 2015 21:08)

    D Mütze isch hüt acho und würkli zuckersüess :-) Gfallt eus sehr guet und isch schön verarbeitet! Danke viel mal!!!! Grüessli D.

  • #7

    J.B. (Dienstag, 29 Dezember 2015 21:07)

    Danke villmal.. D'Schlupfmütze passt wie agossä und ich eifach uuu härzig a mim Luusbüebli

  • #6

    L.A. (Dienstag, 29 Dezember 2015 21:05)

    Die Finkli sind wunderschön und passen perfekt! Vielen Dank!

  • #5

    J.M. (Montag, 16 November 2015 18:58)

    dFinkli send hüt cho. Danke vell mol. Si send sehr schön und es isch eifach herrlich... Im Chline dFinke nachem Mittagsschlof ahgleit, sither nüm müsse richte, noi ahlegge oder wie au immer...

  • #4

    I.S. (Montag, 16 November 2015 18:57)

    Viele Dank für die super tolli Kappe ha sehr freud und sie gfallt mr Liebe Gruess I.

  • #3

    D.K. (Montag, 16 November 2015 18:55)

    D Mütze isch hüt acho und würkli zuckersüess :-) Gfallt eus sehr guet und isch schön verarbeitet! Danke viel mal!!!! Grüessli D.

  • #2

    B.S. (Freitag, 17 Juli 2015 19:25)

    Die Stiefelchen sind sauber und exakt Verarbeitet. Einfach süss.

  • #1

    M.T. (Montag, 16 März 2015 20:14)

    Herzlichen Dank für die Ballerinas, sie sind mega bequem und ich habe sie am liebsten gleich nach dem Aufstehen an. Das Sujet gefällt mir auch sehr.